Ενημερωτικός Κόμβος

On line επίκαιρο εργατικό σεμινάριο: Οι τελευταίες εξελίξεις στην εργατική νομοθεσία με το νόμο 4611/2019

Ο
κόμβος, σε συνεργασία με το Δελτίον Εργατικής Νομοθεσίας, διοργανώνει online σεμινάριο για επίκαιρα εργατικά θέματα μετά και τη ψήφιση του νόμου 4611/2019.
Το σεμινάριο διοργανώνεται την Τρίτη 25 Ιουνίου, ώρα 17:20.Θεματολογία του σεμιναρίου:→ Αιτιώδης και αναιτιώδης καταγγελία – Βάσιμος λόγος καταγγελίας και Αναθεωρημένος Ευρωπαϊκός και Κοινωνικός Χάρτης→ Αναστολή αποσβεστικών προθεσμιών Ν. 3198/1955→ Βιβλίο αδειών (Κατάργηση του βιβλίου και ηλεκτρονική αναγγελία)→ Ευθύνη εργαζομένου κατά την εκτέλεση της εργασίας→ Πρόσβαση του εργαζομένου στο «ΕΡΓΑΝΗ»→ Μερική απασχόληση και τεκμήριο→ μέτρα για μεταφορείς και διανομείς προϊόντων και αντικειμένων κ.α. → Τα νέα κατώτατα όρια μισθού – ημερομισθίου. Η απόφαση, η εγκύκλιος και τα θέματα που ανακύπτουν (Τριετίες, Επίδομα Γάμου κ.λπ.)

Υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους την υπηρεσία παρακολούθησης όλων των διαδικτυακών σεμιναρίων
που θα πραγματοποιηθούν από τον κόμβο, για ένα έτος, με τα γνωστά σε
όλους πλεονεκτήματα της διαδραστικής μας πλατφόρμας, με τη σφραγίδα και
την εγκυρότητα που μόνο το TAXHEAVEN και οι εισηγητές του μπορούν να εγγυηθούν.
Πληροφορίες για τα προγραμματιζόμενα σεμινάρια στην πορεία του έτους μπορείτε να βλέπετε από εδώ.

Εγγραφή μπορείτε να κάνετε εδώ.Εισηγητές:
Πετίνη-Πηνιώτη ΧρυσούλαΔικηγόρος, Δελτίον Εργατικής ΝομοθεσίαςΠίκουλας ΙωάννηςΔικηγόρος, Δελτίον Εργατικής ΝομοθεσίαςΔείτε εδώ την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για την πληρωμή και την υποβολή αίτησης συμμετοχήςΚόστος συμμετοχής:
Το κόστος παρακολούθησης για κάθε σεμινάριο είναι 35,00 ευρώ.

Πηγή: Taxheaven